Here we go again

Av | 2018-06-01

Då var det åter dags för en chef att sluta och denna gång en som var omtyckt av de flesta medarbetare men man kan ha överseende med att en ny VD vill skapa sitt eget lag så det är inte förvånande dock att man väljer den beskrivningen att man vill gå vidare finner jag ändå patetisk.

Inför lönerevisionen har vi lämnat flera förslag som kan lösa MTR`s knutar men de har än så länge varit kallsinniga på dessa då de vet bäst. Vi sitter dock i fortsatta förhandlingar men tror inte att MTR vill skjuta till några pengar överhuvudtaget då man redan vill käbbla om ören, och det är väl precis så man får er på sin sida tror man. Mer återkommer vi om men ha inga höga förhoppningar.

Jag vill passa på att tacka Jeanette för ett bra utfört arbete då Avonova har backat på CDT tester och ska göra en utredning på varför dessa skiljer sig så avsevärt, vilket vi påtalat till Lars Nyström vid flera tillfällen.Nu visar det sig att de som har druckit inte alls och fått noll i utslag på Pet test har fått för högt cdt. Samtidigt som det råder brist på åkande har man gladeligen stängt av personal från säkerhetstjänst, i vad vi har ansett är en feltolkning av föreskrifter. Vi ser fram emot den utredningen och kanske en ny person som söker en ny tjänst som det brukar heta.

Er ordförande Jonas Fröstad

Lämna ett svar