Från Ordföranden samt Ny rutin gällande ärenden

Av | 2018-04-12

Hej Medlemmar.

Med anledning av vad som skrivits i pressen så vill jag förtydliga att man som vd har ett avtal som gör att man kan få avgå omgående om företagsledningen så önskar, det är ytterst sällan som någon avgår på egen begäran omgående varav vi tolkar det som han fått sparken. Jag ser dock väldigt positivt på att han fått lämna tjänsten då han aldrig varit lyhörd gentemot oss eller varit insatt i tågtrafik. Onsdagen som det inträffade blev jag kallad till ett möte 09:15 och 09:45 gick beskedet ut, tyvärr kunde jag inte delta på det mötet då det var kort varsel men min bestämda uppfattning är att han klara inte av att leverera de krav som SL ställt och att beslutet var riktigt. Att Seko Lok tycker att det är tråkigt att han slutar för de haft en bra dialog med honom får mig att rysa vid bara tanken. Kanske dags för deras medlemmar att ifrågasätta varför man var så villig att kritisera Stockholmståg och hota med strejk i tid och otid för att lägga sig platt när man byter ordförande och bolag.

Jag ser positivt på framtiden då jag tycker att man från Hongkong insett att man behöver en VD som har fingertoppskänsla när det gäller personal samt förhoppningsvis även är insatt i tågtrafik. Har ni synpunkter eller frågor är ni välkomna att kontakta mig via mail dock vill jag höja ett varnade finger då det nu framkommit att MTR läser mail som går genom deras server, alltså er MTR mail adress så vill ni vara 100% anonym, skicka från privat adress till vår kansliadress: kansliet@stpendeln.se eller prova vår nya tjänst på hemsidan i fliken “Mitt Ärende”.

Mvh

Ordförande Jonas Fröstad

 

Ny ärenderutin.

Vi har nu en ny rutin när ni vill komma i kontakt med oss gällande ärenden. Innan har ni använt ett formulär på webbsidan och det gäller visserligen fortfarande, fast det är ett annat formulär ni ska använda er utav. Formuläret hittar ni om ni klickar på länken nedan.

Nytt Ärende

Fyll bara i alla fält så tar vi kontakt med er omgående.

Mvh Roger IT

Lämna ett svar