Information och teknisk hjälp på måndagar

Av | 2017-02-17

Hej Medlemmar!

Torsdagen den 2/2-17 höll vi ett oannonserat frukostmingel, med benämningen ”Lyssna på medarbetarefrukost” där ni medlemmar fick säga vad ni anser vi behöver trycka på mot MTR och att få vädra av sig dom 2 senaste (nästan) månaderna sedan övertagandet .

Och åsikterna var många och väldigt bra. Men vi känner att vi INTE nått alla ännu och ber er därför skriv ner era åsikter och maila dem gärna till

kansliet@stpendeln.se

Sen vill vi göra ett slag för vår hemsida. Glöm inte! Ni kan även läsa på vår hemsida på stora stationsdatorn inne i spärren på stationen, för den är inte spärrad.

www.stpendeln.se 

Där kommer ALL information upp angående MBL förhandlingar, medlemsevenemang, årsmöten osv. Man kan lämna synpunkter och det finns ett forum där man kan få vädra av sig om det är något man känner för.

Samt att där har man sin egen sida som man skaffar lösenord till och då kan man också rösta till årsmötet elektroniskt. Denna sida har Roger Nilsson ansvar för och han kommer finnas på Expen på måndagar för att vara er behjälpliga med alla tekniska problem med inloggning samt lösenord.

Mvh

Styrelsen

ST pendeln