Styrelseinformation

Av | 2021-11-15

Hej alla medlemmar!

Det har skett några förändringar i vår styrelse den senaste tiden och vi tycker nu att det dags att informera er om dem.

Vår styrelseledamot Mirre Moalin Mahmud som arbetar på lokalvården har ju sedan en tid tillbaka börjat arbeta på MTR FM och har därför lämnat oss på MTR pendeltåg, så därför kan han inte längre medverka i vår styrelse. Vi har informerat våra fackliga kollegor som förhandlar på FM att ta kontakt med Mirre för att han bidrar med mycket på lokalvården och är en bra resurs.

Sedan har ytterligare två ledamöter lämnat oss. Det är Fanny Rokka Almlöf och Jeanette Fee som själva har begärt utträde från styrelsen. Fanny och Jeanette hade ingen möjlighet att delta i vårt fackliga arbete eller närvara på möten under den senaste tiden pga. andra åtaganden och uppdrag.

Vi i styrelsen lyckönskar dem i sina fortsatta uppdrag och vet att de alltid gör ett bra arbete. Vi kommer att inte tillsätta fler personer i nuläget till styrelsen utan låter valberedningen påbörja sitt arbete och presentera nya kandidater till årsmötet nästa år.

Med vänliga hälsningar

Roger Delin                                  Oksana Kovalchuk

Ordförande                                   Vice Ordförande

Lämna ett svar