Mbl den 16/12

Av | 2019-12-16

Finanschef Daniel Ortner

Redovisning av ekonomin och det ser fortfarande mörkt ut dock har man halverat förlusten gentemot 2018. För 2020 säger man att man kommer spara mycket på att inte ha egna lokförare utbildningar samt att man inte ska behöva köpa ut semestrar, något vi är tveksamma till då man i alla år behövt köpa ut semester i nån grad. Troligtvis kommer de flesta nu söka sommar semester vilket är en ekvation som inte går ihop.

Planeringen Patrik Granberg

Gruppvalet är klart och allt verkar gått bra. Semestervalet ska vara in den 2/1 2020. Tisdag den 17/12 kl 08-13 kommer planeringen vara på plats på 49:an för svara på frågor.

Stationschef Frida Ukmar

Schemaförhandligar är avslutade. Valideringsstolparna implementeras den 1/4. Fortsatt stort fokus på störningsinformation. Ny kurs stationsvärd för åkande personal som har förlorat sina behörigheter har startats. Irene Markie ska vara tjänstledig från den 5/1-28/4 och ersätts av Anna Back under denna tid.

Skor: Vi hade en dialog om skobidraget och vi var fortfarande inte eniga, så MTR kommer att kalla på ett nytt möte i januari.

Lämna ett svar