God Jul medlemmar!

Av | 2020-12-08

Vi i styrelsen vill tacka er kära medlemmar för detta år, då vi inte har haft några aktiviteter pga. covid-19 så vill vi ge er en fin julgåva från oss och det är en engångsföreteelse med detta presentkort. Julgåvan är ett presentkort på 500kr som man kan handla på Åhléns. Gåvan är berättigad till medlemmar som betalat in sin månadsavgift och är medlem i registret den 30/11 2020 och självklart inte har valt att säga upp sitt medlemskap under 2020, studerande och pensionärer är inte berättigade och de kommer att få välja en julgåva som ligger inne hos oss på expeditionen, ni får välja mellan en termos, ryggsäck eller Bluetooth högtalare.

Presentkortet skickas via e-mail och kan användas i Åhléns butiker samt online. Den är giltig i 24 månader från aktiveringsdatum.

För er som vill ha gåvan, det enda ni behöver göra är att mejla in till oss i styrelsen på kansliet@stpendeln.se och skriv ert namn, efternamn samt ange mejladress som ni vill ha presentkoden skickad till, vi behöver detta för att säkerhetsställa att rätt person får julgåvan. Dock senast 20201231

 

 

Med vänliga hälsningar

Roger Delin med Styrelsen

ST pendeln

Lämna ett svar