Aktivitet Pingsthelgen

Av | 2021-05-24
Snart bär det av och semestern knackar på för många av oss här på pendeln. Med tanke på värmen verkar inte ha bestämt sig ännu och många av oss kommer att försvinna på sina semestrar så tänkte vi att detta var en perfekt läge att ha en medlemsaktivitet som många kan ta del av.
Planeringen började sedan länge och med tanke på Pandemi och olika restriktioner så har det varit lite svårt att ha en aktivitet men denna fina gest blev en lätt Combo som många kunde ta del av och finna glädje över det.
Ni har väl inte undgått att den 22-23 maj 2021 så såg våra lokaler ut lite annorlunda än vanligt med en aning pynt av korgar fylld med frukter av alla slag. Det fanns Vindruvor, Mandariner, Bananer som är så populära hos många, Kiwi, Äpplen, Päron och Plommon. Tanken var från början att se till att vi har en aktivitet med fokus hälsan i åtanke, och Vad är mer hälsosammare än en frukt?
Ibland är det tanken som räknas men ibland måste tanken också komma till handling och det värnar vi om på ST Pendeln som verkar för alla och hoppas att alla njöt av denna medlemsaktiviteten våren 2021.
Ha det så bra nu och vi på ST Pendeln önskar er alla en härlig sommarsemester.
Nuru Magram                       Anette Johannisson
Skyddsombud                            Kassör

Lämna ett svar