Öppet styrelsemöte 11 nov
2021-11-23

Den 11 november var det äntligen dags för vår efterlängtade kryssning.

Vi åkte från Stadsgården med Viking Grace 07.45 och vi blev 18 glada medlemmar. En helt fantastisk lyxfrukost avnjöts i aktern med utsikt över kobbar och skär. Sedan begav vi oss till vårt konferensrum där vi höll ett öppet styrelsemöte. Här pratade vi om MBL, PTU, Tågvärdar, Lokförare, Skyddet och Diskriminering.  Det blev livliga och givande samtal i de olika ämnena. Alla fick ställa frågor fritt och fick svar på dem direkt. Vi informerade även att vår huvudskyddsombud Mats Hanqvist som är vår legendar inom skyddet, kommer snart att gå i pension och vi har i styrelsen samt i skyddet beslutat att Nuru Magram ska efterträdda Mats som nytt huvudskyddsombud. Nuru går nu bredvid och ser till att det blir en bra överlämning och Jon Holmberg kommer att stötta Nuru i förarfrågor. Mötet avslutades då vi lade till i Mariehamn.

Där fick vi helt enkelt byta till nytt skepp Viking Amorella som tog kurs mot Stockholm igen. Väl på båten fick vi 2 hytter där våra tillhörigheter kunde vara och vi styrde kosan mot något att förtära. Först blev något litet i baren för att sedan avnjuta en alldeles delikat middag i restaurangen. Mätta och belåtna gick vi loss i taxfree och för en del så avslutades resan men att skaka loss på dansgolvet. Det var ett glatt och nöjt gäng som gick av båten då vi ankom Stadsgården 18.55 igen.

Vi tycker att det blev en lyckad kryssning med ett öppet styrelsemöte, så vi kommer att planera in en ny kryssning med samma koncept till våren.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen