Status Webbsidan
2020-03-09

Ja, var ska man börja.

Webbhotellet där vår webbserver huserades såldes till ett annat företag. I samma veva vart vår webbsida otrolig seg så det knappt gick att använda den. Det man kan göra är försöka andra lite småinställningar, uppdatera script och själva WordPress för att få det att flyta lite bättre. Det sist nämnda var exakt vad jag gjorde och då, ja resten vet ni.

Istället för att uppdatera den befintliga versionen installerades en helt ny instans och på något sätt hackades sidan. Genom att lägga till en script rad på ALLA dokument och vissa filer (600+ filer, 40+ sidor) samt att det låg något script som återskapade det jag tog bort så har vi den status vi har idag. Jag tror jag nu åtgärdat allt. Men jag ber om lite tålamod och skulle det dyka upp oklarheter ta kontakt med mig direkt.

Observera att ni som besökare drabbades inte mer än att ni vart omdirigerade till en annan sida.

Det goda som kommer ut av detta är att nu har vi den gamla sidan så vi har fått tillbaka all den fina informationen vi har lagt upp sen 2017 samt era gamla användarkonton. Röstningen är uppe som den ska också så ni som inte har röstat än, sätt fart 🙂 Om ni har glömt ert lösenord finns det nu en återställningsknapp i menyn (Logga In / Återställning av Lösenord)

Med vänliga hälsningar

IT Roger